6 Haziran 2010 Pazar

Dışarı Haykırmalar

Şaka mı bu ne ya? Ayıp diye bir şey var memlekette yahu! Yazık ulan!
"Üç kuruşluk adama beş kuruş değer verdin Gürşah!" dedirtme bana!
Sen benim en sevdiğim arkadaşlarımdan birisin Kızım, nasıl düşünebilirsin sana aşık olduğumu yahu? Akıl var mantık var be! Bu kadar aptal olma ne olur!
"Kimsenin içini bilemezsin sonuçta" deyip işin içinden çıkamazsın hanımefendi!
Hiç kusura bakma!
Aklını başına al bir an önce. "Bu sana aşık" diyenlerin topunun zekasından şüphe ediyorum! Akıllarını libidoları yönetmesin, öyle söyle onlara!
Aklını çelmeye çalışan angutlara da de ki: "Bu adam bana karşılıksız iyilikten başka bir halt etmedi bugüne kadar. Ne zaman ihtiyacım olsa yanımda oldu. Beni kırmaktan her daim kaçındı. Klitorisiniz kaşınmasın, beyniniz körelmesin. Tanımadan etmeden çok konuşmayın!"
Gerizekalılar.
Zekalarına düşüncelerine sahip çıksınlar.
Öküzün biri sana aşık oldu diye, hayvanın bir itlik yaptı diye, beni de onlarla eşdeğer tutan sen armut! Paralarım seni!
Bunu bir hakaret olarak algılıyorum. Hak etmediğim halde bu hakaretine maruz kalıyorum, canımı yakıyorsun! Sana her daim "Kızım" dedim, her daim dertlerini sıkıntılarını paylaştım. Tamam, evet, hemen hiç birine çözüm üretemedim. Lakin hep dinledim, hep acılarını paylaştım. Ben de sana anlattım neyim var neyim yok. Sana dert yandım sevgisizlikten de yalnızlıktan da anlamsızlıktan da. Kiminle ne yaptığımı ne yapmadığımı her bir şeyimi anlattım sana. Aramızda dostluktan başka bir şey olmadığına tüm namus şeref samimiyet bilmem ne aklına ne gelirse, hepsinin üzerine yemin ederim! Aptal olma "Kuzu Kızım"! Bana "Baba" dedin sen. En kötü hissettiğim anlarda, çekip gitmek istediğim vakit bana "ben bir baba kaybettim zaten, ikincisini kaldıramam, şayet beni bırakmak gibi bir niyetin varsa hemen vazgeç!" deyen eben miydi? Ağzımı bozdurma benim! Burnunu koparırım. Armut.
Yok yani, hiç mi bir şey veremedim ben sana ya? Bunca zamandır muhabbetimiz var, diz boyu mesafe ilerleyemedik mi biz seninle? Senin aşklarında sana destek olmadım mı? Sana aşık olsam bunu yapar mıyım? Biraz düşün ya! Biraz ya! Bunca şeyi görüyorsun anlıyorsun da, bir tek sana olan dostane sevgimi mi algılayamıyorsun? Sen gerizekalı değilsin, bırak bana aptal taklidi yapmayı! Senin bana yaşattığın samimiyeti neredeyse kimse yaşatamadı. Sen bana "Baba", ya da "Peder" dediğinde, halimi hatırımı sorduğunda ben çok acayip süpersonik mutlu oldum her daim. "Budur" dedim "işte budur". "Dostluk böyle bir şey olsa gerek." dedim ben her daim. En sonunda çay kaşığına zar zor sığacak kadar büyüklükte bir akla sahip olduğuna kendinden sonra beni de inandıracaksın ya, işte bu beni çok hüzünlendiriyor.
Etme, eyleme.

2 yorum:

  1. eem, aklıma şöyle bir soru geldi. 'ya o sana aşık olduysa'.

    YanıtlaSil
  2. (: O pırasa kabuğuna sormak lazım :)

    YanıtlaSil